Ventilation i Stockholm

PRENUMERERA PÅ VÅRA TJÄNSTER

VENTILATION


Peter Sotare har arbetat med att förbättra ventilationen i Stockholms flerfamiljshus i 35 år. Det som har förändrats genom åren är att färre hus ägs av stora förvaltare eller fastighetsbolag och att allt fler hus har omvandlats till bostadsrätter.

Därför måste idag bostadsrättsföreningarna i allt högre grad sätta sig in i alla aspekter som rör boendeupplevelsen – och där utgör inomhusklimatet en av de viktigaste delarna. När bytte ni till exempel ventilationsfilter senast? När gjorde ni rent kanalerna? Och hur ser det ut i tvättstugan?

Är du restaurangägare? Vi ser över din ventilation också.

PRENUMERERA PÅ BÄTTRE VENTILATION


Gör som över 300 ägare av fastigheter i Stockholm – bli prenumerant hos oss. Då behöver du inte hålla reda på när det är dags att rengöra kanalerna i tvättstugan, i kök eller badrum. Vi tar också hand om den obligatoriska ventilationskontrollen (OVK).

Läs mer eller ring och beställ på 08-40 88 66 00. Ingen bindningstid! Vid kontakt med oss förenklar det om du kan peka ut dontypen/typerna i din fastighet. Här hittar du en lista på olika ventilationsdon.

OMBYGGNAD


Om ni planerar att bygga om i fastigheten kan det vara klokt att redan i projekteringsstadiet tänka till angående ventilation och rökkanaler. Läs mer om hur vi kan hjälpa er.

….

….

FYRA STEG FÖR ETT FRISKARE INOMHUSKLIMAT


  1. Identifiera problemet – ofta vet de boende att ventilationen är dålig och känner av symptom av dålig inomhusluft. Om ni vill vara på säkra sidan mäter vi gärna upp luftflöden med vår tekniska utrustning.
  2. Åtgärda – vi offererar vad det kostar att genomföra åtgärder som kanalrensning, injustering av luftflöden, obligatorisk ventilationskontroll (OVK) med mera.
  3. Inför varje arbete aviserar vi de boende i god tid och informerar om varför ni beslutat att ge dem ett friskare inomhusklimat.
  4. Vi genomför arbetet, avrapporterar till er samt ser till att det är rent och snyggt efteråt.

Så här rengör vi ventilationen i din lägenhet.

Hur bra är DITT inomhusklimat egentligen? Gör vårt test!

VENTILATIONSRENGÖRING I 30-TALSFASTIGHET