Besiktning av skorsten

ELDA SÄKERT MED REGELBUNDEN BESIKTNING

Har du kontrollerat din eldstad nyligen? Har du en säker rökkanal? När bokade du besiktning av din skorsten senast? Ska du sälja din bostad och vill besikta din eldstad inför försäljningen?
Vi rekommenderar att boka besiktning regelbundet för din säkerhets skull. Boka en besiktning av din eldstad, rökkanal och skorsten genom oss. Då får du en täthetsprovning av din skorsten och rökkanal för att försäkra dig om en säker och smart eldning! Vi värnar om din säkerhet och kommer gärna ut till dig på besiktning.

RÅDGIVNING OCH BESIKTNING AV ELDSTAD

Inför nyinstallation eller byte av eldstad hjälper vi dig med rådgivning och besiktning. När installationen är klar gör vi även slutbesiktning. Kontakta oss om du har frågor om besiktning. Vi hjälper dig att känna dig säker i ditt hem genom att kontrollera din eldstad så att du kan njuta och mysa av värmen utan att känna dig otrygg.

GODKÄND ANLÄGGNING

Har du bra koll på din eldstad och rökkanal inför försäljning? En godkänd anläggning är en god huvudkudde för både säljare och köpare. Har du koll på vad du bör tänka på när du eldar hemma? Läs vår checklista och börja elda säkert och med full kontroll!

Kontakta oss för att boka tid för rådgivning och besiktning av din eldstad och rökkanal eller ring oss direkt på 08-40 88 66 00.