fbpx

Takvärme Stockholm

Med en effektiv anläggning av värmekabel som servas årligen undviker du istappar och frostsprängda stuprör, vilket i det långa loppet kan orsaka frostskador. Har du dessutom snörasskydd i kombination med värmekabel så klarar du de flesta snöfall utan snöskottning. Vi använder oss bara av moderna och högkvalitativa värmekablar och styrningar vilket ger en hög verkningsgrad, lång livslängd samt bra funktionstillförlitlighet. En bra och modern takvärmeanläggning kan hjälpa dig varje vinter.

I mars 2013 ställde vi två frågor till Ivar Montén, ordförande i brf Torkan 15, efter att de i november 2012 låtit oss installera takvärme i sin fastighet:

1)  Hur har anläggningen fungerat i vinter?
Svar: Alldeles utmärkt. Trots all snö som kommit har vi helt sluppit istappsbildning och snöras med hjälp av takvärme!

2)  Vad har det betytt för er, som fastighetsansvarig, att ni installerat en takvärme?
Svar: Det har naturligtvis betytt väldigt mycket! Vi har ju sluppit oroa oss för nedfallande is och snö! Anläggningen har fungerat till 100%. Ingen snö har hunnit ansamlats i hängrännorna utan den har smält undan dessförinnan.
Ivar Montén, ordförande i brf Torkan 15

Kontakta oss så hjälper vi er!

Takvärme - Peter sotare
Den högra, mörkgula fastigheten har monterat en modern anläggning med takvärme. Fastigheten till vänster har inte gjort det och har ingen takvärme, de får då istället problem med istappar, takskottning m.m.

Kontakta oss


Vi svara gärna på dina frågor och funderingar om sotning och ventilation.

Kontakta oss