OVK- & klimatmöte

Hur fungerar obligatorisk ventilationskontroll – OVK? Vad är ett bra inomhusklimat? Hur fungerar våra vanligaste ventilationssystem? Hur kan jag få hjälp hela vägen till en godkänd OVK? Detta är några av punkterna på mötet där vi med över 40 års erfarenhet självklart försöker svara på alla frågor kring ventilation, sotning och inomhusklimat. Mötet är kostnadsfritt för bostadsrättsföreningar, förvaltare och fastighetsägare.

Vi har länge samarbetat med förvaltare, fastighetsägare och brf:er och vi vet att det kan vara svårt att rekrytera medlemmar med rätt kompetens till styrelsen. För att vara en hjälpande hand i frågor som rör inomhusklimatet bjuder vi därför in till så kallade klimatmöten.

Under mötet kan ni ta upp vilka frågor ni vill. Det kan till exempel handla om ventilation i tvättstugor, konvertering av vindar till lägenheter, lukt från soprum eller grannen. Ett vanligt problem är frågan om vem som ska betala för ventilationsåtgärderna i lägenheterna i samband med OVK. Vi tror att vår erfarenhet och kunskap, i kombination med era upplevelser kan ge en bra start på klimatarbetet i er fastighet.

Möten våren 2022
19 april kl. 15:30
17 maj kl. 15:30
16 juni kl. 15:30
6 september kl. 15.30

Plats: Blekingegatan 67, Stockholm. Vi bjuder på kaffe/te och smörgås.
Synpunkter på tid? Säg till så försöker vi anpassa oss.

Kontakta oss för att boka in dig på ett möte.

Glöm inte adress, lgh.nr etc

Har ni restaurang/kommersiell lokal i er fastighet?
Då kan ni få svar på typiska frågeställningar som: Vilket ansvar har brf som innehar restaurang eller kommersiella lokaler i fastigheten? Vem har ansvaret för att det finns erforderligt takskydd? Vem meddelar nya ägaruppgifter till oss?

Sagt om våra klimatmöten:
”Mycket viktig och intressant info. Dessutom trevligt att träffa styrelsemedlemmar från andra Brf:er.”
”Nu känns OVK-arbetet lättare att ta tag i.”
”Intressant, känns mycket bra att ha på fötterna vid nästa styrelsemöte.”