fbpx
fyra personer kring ett bord som pratar ovk och inomhusklimat

OVK- & klimatmöte

Hur fungerar obligatorisk ventilationskontroll – OVK? Vad är ett bra inomhusklimat? Hur fungerar våra vanligaste ventilationssystem? Hur kan jag få hjälp hela vägen till en godkänd OVK? – Detta är några av punkterna på mötet där vi försöker svara på frågor kring ventilation, inomhusklimat och sotning. Mötet är kostnadsfritt för bostadsrättsföreningar, förvaltare och fastighetsägare.

I över 40 år har vi samarbetat med förvaltare, fastighetsägare och brf:er och vi vet att det kan vara svårt att rekrytera medlemmar med rätt kompetens till styrelsen. För att vara en hjälpande hand i frågor som rör inomhusklimatet bjuder vi därför in till så kallade klimatmöten.

Under mötet kan ni ta upp vilka frågor ni vill. Det kan till exempel handla om ventilation i tvättstugor, konvertering av vindar till lägenheter, lukt från soprum eller grannen. Ett vanligt problem är frågan om vem som ska betala för ventilationsåtgärderna i lägenheterna i samband med OVK. Vi tror att vår erfarenhet och kunskap, i kombination med era upplevelser kan ge en bra start på klimatarbetet i er fastighet.

Inplanerade möten:

2024:
22 februari kl. 15:00
23 april kl. 15:00
17 september kl. 15:00
7 november kl. 15:00


Plats:
Blekingegatan 67, Stockholm.
Vi bjuder på fika.

Synpunkter på tid? Säg till så försöker vi anpassa oss.

Välkommen!

Kontakta oss för att boka in dig på ett möte.

Glöm inte adress, lgh.nr etc

Har ni restaurang/kommersiell lokal i er fastighet?
Då kan ni få svar på typiska frågeställningar som: Vilket ansvar har brf som innehar restaurang eller kommersiella lokaler i fastigheten? Vem har ansvaret för att det finns erforderligt takskydd? Vem meddelar nya ägaruppgifter till oss?

Sagt om våra klimatmöten:
”Mycket viktig och intressant info. Dessutom trevligt att träffa styrelsemedlemmar från andra Brf:er.”
”Nu känns OVK-arbetet lättare att ta tag i.”
”Intressant, känns mycket bra att ha på fötterna vid nästa styrelsemöte.”

Kontakta oss


Vi svara gärna på dina frågor och funderingar om sotning och ventilation.

Kontakta oss