fbpx

Ventilation restauranger, rengöring köksventilation

God mat behöver inte alltid lukta gott. En väl ventilerad restaurang är både en bättre och säkrare arbetsmiljö och en behagligare upplevelse för gästerna. 

Visste du att det inträffar hundratals bränder och brandtillbud i restaurangkök varje år som riskerar både personal, gäster och restaurangens framtid? Matlagning på heltid skapar fettbeläggningar i köksventilationen (imkanalen) och risken för brand är påtaglig. Utrustning som träkolsgrillar, gasgrillar, stora stekbord och fritöser ökar också brandrisken.

Resturanger - Peter sotare

Se därför till att agera förebyggande. Vi rengör idag köksventilationen i restauranger över hela Storstockholm och utför alla typer av uppdrag med utbildade sotare. Du kan också teckna ett serviceavtal med oss för att säkerställa funktion och kvalitet år efter år. Eftersom vårt arbete innebär en viss olägenhet för er verksamhet gör vi allt för att anpassa oss till era tider och önskemål.

Kontakta oss så kommer vi gärna och går igenom er restaurangventilation, ser vad som kan förbättras och lämnar åtgärdsförslag.

Kontakta oss


Vi svara gärna på dina frågor och funderingar om sotning och ventilation.

Kontakta oss