Vad gör en Peter Sotare då?

Efter lite knappt tre veckor på Peter Sotare har jag hunnit med en hel del här. Till exempel: Sotat kakelugnar, kaminer, oljepannor och öppna spisar, rengjort frånluftkanaler och ftx-fläktar, bistått vid täthetsprovningar av rökkanaler, gjort rent imkanaler i restauranger. Aviserat budlappar, hämtat och lämnat nycklar. Varit vilse på Djurgården, plockat ut vidbränd kaja ur kakelugn, tvättat bil, friskvårdat på jobbgymet. Bloggat, twittrat och tagit massor med bilder.

Man kan då inte säga att arbetet på Peter Sotare är monotont.

Jag börjar också lära mig att hitta på Söder och i Gamla Stan, vilket är en fantastisk bonus för en nyinflyttad. Jag har sett roliga butiker, lekplatser och restauranger som jag tänker att jag ska komma ihåg vart de ligger, så jag kan gå dit sen. Vi får väl se hur det går med det…

Men ändå är det bara en liten, liten del av allt arbete som vi gör, som jag hittills sett. Och en del av det jag gjort och sett har jag nog glömt, eftersom tiden går så rasande fort på jobbet. Som det brukar vara när man har roligt! Och snart kommer en ny vecka med nya äventyr.

/Hellis