fbpx

Ventilationsrengöring Aspudden

Friskare Inomhusluft & lägre elräkningar!

Vi på Peter Sotare är erfarna specialister inom OVK och ventilationsrengöring i Aspudden och övriga delar av Stockholm. Vi använder den modernaste utrustningen för att eliminera alla allergener och skadliga partiklar från ventilationssystem och säkerställer alltid att vi levererar våra arbeten på absolut högsta nivå inom branschen.

Faktum är att vi har försett Aspudden och i princip hela Stockholm med förstklassiga tjänster inom OVK och ventilation i över 30 år. Detta har lett till mängder av nöjda kunder som kan intyga om våra tidigare arbeten och idag så utför vi kontinuerliga ventilationsarbeten på över 300 avtalskunder i Stockholm med omnejd.

Varför bör du utföra en ventilationsrengöring?

Luftkvaliteten i såväl din bostad som på arbetsplatsen är en viktig hälsofaktor eftersom vi tillbringar större delen av vår tid inomhus. Med det konstanta luftflödet som cirkulerar så fastnar stora mängder av damm, ludd, skräp och skadliga partiklar inuti fastighetens ventilationskanaler. Detta leder till att ventilationskanalerna blir igentäppta vilket försämrar luftflödet i byggnaden och skadliga partiklar som tex damm, mögelsporer, pollen och allergener, etc sprids och cirkulerar i inomhusluften vilket kan påverka din hälsa negativt.

Och inte nog med det, igentäppta och smutsiga ventilationskanaler påverkar inte bara luftkvaliteten och därmed din hälsa, utan försämrar även VVS systemets energieffektivitet. Detta sker då fastighetens VVS system måste arbeta betydligt hårdare för att producera el och värme vilket leder till högre elräkningar.

Sannolikheten ökar även markant för att VVS systemet förkortar sin livslängd. Detta på grund av att fastighetens VVS system måste arbeta betydligt hårdare på grund av de igentäppta ventilationskanalerna och det nedsatta luftflödet. Ring gärna oss på 08-40 88 66 00 om du har några frågor eller för att snabbt boka in en ventilationsrengöring i Aspudden. Vi har resurserna för att hantera ditt ärende så fort som möjligt.

Kontakta oss


Vi svara gärna på dina frågor och funderingar om sotning och ventilation.

Kontakta oss