fbpx

Ventilationsrengöring Bagarmossen

Experter inom ventilation – ventilationssystem, ventilationsaggregat och rengöring av ventilationskanaler!

Om du letar efter en erfaren aktör som utför ovk, ventilationsarbeten och ventilationsrengöring i Bagarmossen så är vi på Peter Sotare redo att hjälpa dig. Vi har försett Bagarmossen med våra OVK- och ventilationstjänster i över 30 år och på nuvarande tidpunkt så har vi över 300 avtalskunder, både bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholmsområdet.

Peter Sotare erbjuder följande tjänster i Bagarmossen:

  • Ventilationsbesiktning & ventilationsrengöring
  • OVK besiktning (Obligatorisk Ventilationskontroll)
  • Injustering av ventilationssystem
  • Installationer av ventilationssystem, ventilationsfläktar & ventilationsaggregat

Vårt huvudsakliga fokusområde är främst inom OVK (Obligatorisk ventilationskontroll) och ventilationsrengöring. Det vill säga, allt som bidrar till en bättre luftkvalité för våra kunder.

Varför du bör du överväga en ventilationsrengöring i Bagarmossen?

Dålig ventilation är inte bra för hälsan
Även om du och dina nära och kära är fullt friska så kan er hälsa påverkas negativt av smutsiga ventilationskanaler. Faktum är att smutsiga ventilationskanaler sprider damm, skräp och allergener ut i inomhusluften som du och din familj andas in. För personer med exempelvis andningssvårigheter, astma och allergier så är det såklart ännu viktigare med rena ventilationskanaler och hälsosam inomhusluft.

Dålig ventilation innebär en ökad brandrisk
Ansamlingar av damm och andra skadliga ämnen i din fastighets ventilationskanaler innebär en rejält ökad brandrisk. Regelbunden ventilationsrengöring är ett enkelt sätt att skydda din egendom och de människor som du bryr dig om.

Miljövänlig energikostnadsbesparing
Genom att du håller din fastighets ventilationskanaler rena så reducerar detta mängden energi som ditt VVS-system använder, vilket både är bra för miljön och för din plånbok.

Har du några frågor om ventilation, ventilationsrengöring och OVK i Bagarmossen? Ring gärna oss på Peter Sotare på telefonnummer 08-40 88 66 00.

Kontakta oss


Vi svara gärna på dina frågor och funderingar om sotning och ventilation.

Kontakta oss