fbpx

Ventilationsrengöring Bredäng

Behöver du utföra en OVK besiktning eller ventilationsrengöring i Bredäng? Kontakta oss på 08-40 88 66 00 så kommer vi göra allt vi kan för att boka in en tid så snabbt som möjligt.

Peter Sotare har varit verksamma i över 30 år och betjänar kunder i Bredäng och över i princip hela Stockholmsområdet med professionella ventilationstjänster. Vi garanterar samtliga arbeten som vi utför och är otvivelaktigt en ledande aktör inom vår bransch.

Varför är det så viktigt att rengöra ventilationskanalerna?

Bättre luftkvalitet – luften i din bostad färdas flera gånger per dag genom fastighetens ventilationskanaler. Om ventilationskanalerna är igensatta med damm och andra skadliga partiklar så kommer dessa partiklar att cirkulera i inomhusluften som du och din familj andas in. Ventilationsrengöring avlägsnar skadliga partiklar som exempelvis damm, allergener, pälshår, mögelsporer, etc. Detta resulterar i en omedelbar förbättring av bostadens luftkvalité.

Ökad prestanda och energikostnadsbesparingar – igensatta ventilationskanaler har en negativ inverkan på bostadens VVS system. Luftflödet försämras vilket innebär att VVS systemet måste arbeta hårdare för att producera energi och värme vilket resulterar i högre energiräkningar. Med hjälp av en ventilationsrengöring så kommer fastighetens VVS system att fungera mer effektivt vilket leder till lägre energikostnader.

För mer information om hur vi kan hjälpa dig med OVK och ventilationsrengöring i Bredäng, välkommen att kontakta oss på 08-40 88 66 00.

Kontakta oss


Vi svara gärna på dina frågor och funderingar om sotning och ventilation.

Kontakta oss