fbpx

Ventilationsrengöring Hägersten

Ventilationsrengöring säkerställer att fastigheten får renare inomhusluft vilket har en avgörande betydelse för ett hälsosamt inomhusklimat. Vi på Peter Sotare är auktoriserade ventilationsspecialister med över 30 års erfarenhet inom OVK och ventilationsrengöring i Hägersten.

Oavsett om du vill anlita oss för att utföra en ventilationsrengöring i din bostad, kontor eller kommersiella byggnad så välkomnar vi dig att ta kontakt med oss på 08-40 88 66 00. Med över 300 ventilationskunder över i princip hela Stockholm så tar du ett klokt beslut om du ger uppdraget till oss.

Avgörande fördelar med ventilationsrengöring:

  • Ta bort skadliga bakterier, dammkvalster, pollen, mögelsporer, etc från fastighetens ventilationskanaler.
  • Kan motverka och reducera olika slags allergisymptom, huvudvärk, astma, sömn- och andningssvårigheter, med mera.
  • Ventilationsrengöring kommer att förbättra VVS-systemets energieffektivitet. Detta i sin tur kommer att sänka dina energiräkningar och med största sannolikhet även förlänga VVS systemets livslängd avsevärt.

Sammanfattningsvis så kan du känna dig fullkomligt trygg med att anlita oss på Peter Sotare. Vi garanterar samtliga jobb som vi utför och levererar alltid inom utlovad tid och budget och enligt bästa möjliga kvalitetsstandard.

Behöver du utföra en OVK kontroll (Obligatorisk Ventilationskontroll) eller ventilationsrengöring i Hägersten så snabbt som möjligt? Kontakta gärna oss på telefonnummer 08-40 88 66 00 så kommer vi att hantera ditt ärende så fort som möjligt.

Kontakta oss


Vi svara gärna på dina frågor och funderingar om sotning och ventilation.

Kontakta oss