fbpx

Ventilationsrengöring Hagsätra

Förbättra luftkvaliteten & minska dina energikostnader!

Peter Sotare tillhandahåller professionella ventilationsrengöringstjänster för både bostäder och företag i Hagsätra och Stockholm. Med över 30 års erfarenhet inom OVK (Obligatorisk ventilationskontroll) och ventilationsrengöring i Hagsätra så kan du känna dig säker på att du anlitar en av de absolut bästa inom branschen när du ger uppdraget till oss.

För att boka in din nästa ventilationsrengöring i Hagsätra, kontakta gärna oss på Peter Sotare på 08-40 88 66 00.

Varför ventilationsrengöring?

Din allmänna hälsa. Inomhusluften som du andas är ofta full av damm, pollen, bakterier, mögelsporer, allergener och andra skadliga partiklar som byggs upp / ackumuleras i fastighetens ventilationskanaler. Dessa partiklar förorenar och sprids med inomhusluften och kan förvärra din allmänna hälsa. Vanliga symtom är huvudvärk, hosta, nysningar, allergisymptom och sömnproblem. Långvarig exponering av ohälsosam inomhusluft kan leda till allvarligare hälsotillstånd som exempelvis luftvägsinfektioner och andningssvårigheter.

Spara pengar med ett rent ventilationssystem. Ett rent och välskött VVS-system har ett bra luftflöde och behöver inte arbeta lika hårt för att hålla temperaturen, vilket leder till energikostnadsbesparingar. En annan faktor är att livslängden för fastighetens VVS system kommer förmodligen att förlängas markant om man utför regelbundna ventilationsrengöringar.

Varför Peter Sotare?

  • Vårt team av auktoriserade specialister levererar alltid toppresultat enligt branschens bästa praxis.
  • +30 års erfarenhet inom ventilationsrengöring och OVK i Hagsätra.
  • Mängder av nöjda kunder. Vi har över 300 avtalskunder i Stockholm som vi kontinuerligt underhåller ventilationen för. Fråga oss gärna om referenser!
  • Nöjd kundgaranti. Vi garanterar samtliga jobb som vi utför och säkerställer alltid att alla affärer avslutas med total kundnöjdhet.

Boka OVK eller ventilationsrengöring i Hagsätra

Peter Sotare har både resurserna och expertisen för att säkerställa att du får en 5-stjärnig ventilationsrengöring och kundupplevelse! Vill du ha du en kostnadsfri prisuppskattning så snabbt som möjligt? Ring till oss på 08-40 88 66 00.

Kontakta oss


Vi svara gärna på dina frågor och funderingar om sotning och ventilation.

Kontakta oss