fbpx

Ventilationsrengöring Haninge

Välkommen till en ny era av ren och frisk luft i din bostad! Den enkla sanningen är att ditt ventilationssystem kan vara en källa till ohälsa och energiförluster, men oroa dig inte. Med vår expertis inom OVK och ventilationsrengöring i Haninge kan vi erbjuda dig en tjänst som ligger på absolut högsta nivå inom branschen!

Varför ventilationsrengöring?

Det finns främst tre avgörande fördelar med att rengöra ventilationskanalerna:

  • Bättre Hälsa. Ett rent ventilationssystem minskar risken för allergier och luftvägsproblem.

  • Energikostnadsbesparing. En igensatt ventilation tvingar ditt system att arbeta betydligt hårdare, vilket ökar energiförbrukningen och kostnaderna. Rengjorda ventilationskanaler ger dig en mer energieffektiv och hållbar lösning.

  • Förläng ventilationssystemets livslängd. Regelbunden ventilationsrengöring förlänger livslängden på ditt ventilationssystem och minskar behovet av kostsamma reparationer.

Obligatorisk Ventilationskontroll (OVK)

En obligatorisk ventilationskontroll innebär att ventilationssystemet kontrolleras för att säkerställa att de uppfyller de lagstadgade kraven för ett hälsosamt inomhusklimat. Vår professionella tjänst inom OVK i Haninge och Stockholm säkerställer att ditt ventilationssystem är i fullständig överensstämmelse med gällande föreskrifter och regelverk.

Varför bör du välja oss på Peter Sotare?

  • Vi har mer än 30 års erfarenhet inom OVK och rengöring av ventilationskanaler i Stockholm och Haninge.

  • Vårt team består av auktoriserade experter som kontinuerligt förser över 300 avtalskunder i Stockholm med OVK och ventilationsarbeten.

  • Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och se till att de är 100% nöjda med vårt arbete.

För att få svar på dina frågor, eller för att boka in en ventilationsrengöring eller OVK i Haninge, kontakta oss på Peter Sotare på 08-40 88 66 00. Med vår hjälp kan du snart njuta av renare inomhusluft, samtidigt som du får ett energieffektivare ventilationssystem.

Kontakta oss


Vi svara gärna på dina frågor och funderingar om sotning och ventilation.

Kontakta oss