fbpx

Ventilationsrengöring Högdalen

Förbättra Inomhusluften & sänk dina energikostnader!

Gällande ventilationsrengöring i Högdalen så tar du ett mycket klokt beslut om du ger förtroendet till oss på Peter Sotare. Vi har över 30 års erfarenhet inom branschen och mer än 300 ventilationskunder i Stockholm vilket i sig självt är ett starkt kvitto på att vi levererar tjänster i absolut toppklass. Boka en ventilationsrengöring i Högdalen snabbt och enkelt genom att kontakta oss på 08-40 88 66 00.

Varför ventilationsrengöring?

Det finns främst tre avgörande fördelar med att rengöra ventilationskanalerna.

  • Först och främst, så kan ventilationsrengöring förbättra bostadens luftkvalitet vilket är fördelaktigt för din hälsa. Detta beror på att man avlägsnar smuts, damm, allergener, pollen, mögelsporer och andra föroreningar från ventilationskanalerna som annars sprids i inomhusluften.

  • För det andra så kan ventilationsrengöring bidra till att förbättra energieffektiviteten i fastighetens VVS-system. Genom ventilationsrengöring så avlägsnar man år av ackumulerad smuts och damm från ventilationssystemet vilket resulterar i att VVS systemet får ett förbättrat luftflöde. Detta i sin tur leder till att VVS systemet ej behöver arbeta lika hårt för att producera energi och värme vilket resulterar i lägre energiräkningar.

  • Slutligen, med kontinuerlig ventilationsrengöring så ökar sannolikheten markant för att fastighetens VVS system förlänger sin livslängd. Detta är logiskt då VVS systemet ej påfrestas lika mycket när luftflödet i ventilationskanalerna förbättras.

Kontakta gärna oss!

Om du har några frågor om ventilationsrengöring eller OVK i Högdalen som du önskar svar på, ring gärna oss på 08-40 88 66 00. Våra vänliga medarbetare kommer att säkerställa att du snabbt får svar på alla frågor som du har.

Kontakta oss


Vi svara gärna på dina frågor och funderingar om sotning och ventilation.

Kontakta oss