fbpx

Ventilationsrengöring Rågsved

Ända sedan i slutet av 80-talet har Peter Sotare levererat högkvalitativa tjänster inom OVK (Obligatorisk Ventilationskontroll), ventilationssystem och ventilationsrengöring i Rågsved och närliggande områden. Vi jobbar hårt för att säkerställa en optimal luftkvalitet för våra kunder vilket bland annat inkluderar över 300 stycken bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholmsområdet.

Varför Ventilationsrengöring?

Fler och fler människor har blivit mer medvetna om att inomhusluften som vi andas påverkar vår hälsa och välbefinnande. Med tanke på hur mycket tid som vi faktiskt spenderar inomhus så blir ventilationsbesiktningar, ventilationsaggregat och ventilationsrengöring alltmer prioriterat.

Ventilationsrengöringen hjälper till att ta bort skadliga partiklar i inomhusluften som kan orsakas av exempelvis damm, husdjur, cigarettrök och andra skadliga ämnen. En annan fördel med ventilationsrengöring är att fastigheten får ett förbättrat luftflöde vilket i sin tur bidrar till ett effektivare värmesystem. Det vill säga, ett förbättrat luftflöde i ventilationskanalerna resulterar även i en energikostnadsbesparing.

Peter Sotare tillhandahåller följande tjänster i Rågsved:

  • Ventilationsbesiktning & ventilationsrengöring
  • OVK besiktning
  • Injustering av ventilationssystem
  • Installationer av ventilationsfläktar och ventilationsaggregat

Vi på Peter Sotare levererar våra tjänster till både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Rågsved. Med över 30 års historia inom ventilationsrengöring, OVK och ventilationssystem i Rågsved kan du vara trygg med att vi erbjuder tjänster enligt bästa möjliga branschstandard.

Har du några frågor? Varmt välkommen att kontakta oss på Peter Sotare på 08-40 88 66 00.

Kontakta oss


Vi svara gärna på dina frågor och funderingar om sotning och ventilation.

Kontakta oss