Kanalrengöring & kanalrensning i Stockholm

Peter Sotare utför rensning och rengöring av ventilationskanaler. Är fastigheten ombyggd vid olika tillfällen? Ska eller har vinden i din fastighet omvandlats till lägenheter med motsägelsefulla ritningar som följd? Problem med ventilationen?

Detta är några av anledningarna till att göra en dokumentation över ventilations- och rökkanalerna i din fastighet. Kanske är en kanalrengöring/kanalrensning nödvändig.  I vår blogg finns ett skrämmande exempel på vad som kan hända om man inte har koll på ventilationen när man bygger om vinden.

Ren luft

Eftersom vi vistas större delen av våra liv inomhus är det oerhört viktigt att luften hålls fri från föroreningar. Med rena kanaler blir livet mer hälsosamt, både på jobbet och hemma. Smutsiga kanalsystem kan orsaka allergier och andra hälsoproblem. Det kan leda till att tillförseln av frisk luft och utförseln av skämd luft rubbas. Vi på Peter Sotare har 35 års erfarenhet av att förbättra ventilationen i Stockholms flerfamiljshus. Eftersom vi vet att vårt arbete innebär en viss olägenhet för de boende ser vi alltid till att informera samt att det är rent och snyggt efter utfört arbete.

För att underlätta ventilationsarbetet för dig som till exempel sitter i brf-styrelse, erbjuder vi serviceavtal där vi tar hand om allt som rör ventilationen. Läs mer om våra serviceavtal eller kontakta oss för mer information

Kontakta oss


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Kontakta oss